Yangın Kapısı Için Adım Haritaya göre Yeni Adım

Wiki Article

Paslanmaz Yangın Bapları : Paslanmaz yangın bapları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın kapıları prestij ve dayanıklılık kucakin tercih edilir.

Peki yangına dayanıklı ahşap kapı ne derece süre alevlerin ve esrarın yayılmasını engelliyor?

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız berk başüstüneğu kadar, şık bir görünüm sağlayabilmek kucakin kullanılacağı mekana gereğince bile dizayn edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan ürkü pas sistemi, yangın simultane kapı hariçardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlayacak şekilde mutasavvertır.

Yangın kapısının (müstacel çıkış kapısının) gerçek amacı olası bir acil durumda binanın tahliyesinin hızlı ve emin bir şeklide binalmasını sağlamaktır. Aynı zamanda binanın bir yeğinndaki duman, yangın, gaz lambası vs. kadar durumlarda bir anlamda izolasyon esenlayarak bu aksi koşulların özge katlara geçişini çelmek yahut olası olduğu derece geciktirmektir.

Model Odası Yangın Kapıları : Yol odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış yangın baplarıdır, yangın dayanımının yerı esna otomasyon sistemlerine şayan aksesuarlarla donatılmıştır. Model odası yangın kapısı camlı olabilir.

Kapı sistemlerinin yangın benzeri kıran anlarında hem kaçış hem emniyet hizmeti sunması onları çok maliyetli hale getirmiştir.

Montaj: Yangın bapsı, hak şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın simultane etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, mütehassıs bir kol tarafından gerçekleştirilmelidir.

Yangın Kapısı Pratik Amacı Yangın baplarının üretim amacı kişi esenlığını koruyup yangın ve tütün gaz lambasıının etkilerinden izole etmektir. Yangın bapsı insanların kaçışlarını emniyetli bir şekilde yapmalarına yardımcı evet.

Yangın Kapısı kanadı ve kasası beyninde açılıp - kapanma sürecinin dört dörtlük şekilde adına getirilmesini sağlayan mekanizmalara Yangın Bapsı Menteşesi denir.

Yangın bapsı 120 dakikaya kadar ısıya dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta allıküminyum, hidrolik gereç ve metal sac kullanılmaktadır. Bu dü yangın kapısı özdek ısıya dayanıklı olmasını esenlar.

Yangın Merdivenine geçişlerde yangına dayanıklı ,ürkü barlı, sızdırmaz yangın kapısı kullanılmalıdır.

Yangın Bapsı evgin durumlarda binadan autarı çıkış katkısızlamanın cihetı düzen yangının diğer alanlara ve bölümlere sıçramasını da engeller. Böylecene yangının arama altına allıkınması kolaylaşır ve daha çokça zarar vermesi önlenir.

Ancak, yangın bapsı vandözları arasında hediye farklılıkları olabilmektedir. Bazı vandözlar, uygun fiyatlarla birinci sınıf yangın bapları satarken, ötekiler koca fiyatlarla aynı kalitede kapılar satabilmektedir.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Kapısı Kilidi sayesinde bu baplar haricen açılamaz. Bu manzara uğruluk vakalarının önlenmesini esenlar.

Report this wiki page